על היקב |
יקב רביב הוא יקב משפחתי במושב נס הרים שבהרי יהודה, בו מייצרים כ-5,000 בקבוקים בשנה ומציעים מבחר יינות אדומים יבשים: מרלו, סירה, גרנאש, פטי-וורדו ובעיקר בלנדים המשלבים מגוון טעמים בבקבוק אחד. היינות יושנו בין 24-14 חודשים.
הכרם שנמצא למרגלות היקב, נטוע בגובה 650 מטר, באדמה גירית ומניב ענבים באיכות גבוהה. תהליך עשיית היין נתון למעקב קפדני: זמירת הגפנים בתקופת החורף, דילול האשכולות בתחילת האביב, ההשקיה המועטה, הבציר הידני בסוף הקיץ, תהליך התסיסה, היישון והביקבוק. ביינות ניכרים טעמים וריחות האופיניים לאזור. |